Brasserie gerechten in Antwerpen


Brasserie gerechten te Antwerpen

Voor de lekkerste brasserie gerechten in Antwerpen te Wommelgem kom je natuurlijk naar Den Burgondiër.

 

Wij verwelkomen je in een vriendelijke, gezellige sfeer en zetten je de meest smakelijke gerechten voor. Onze top chefs hebben een ruime ervaring in de keuken en dit proef je gegarandeerd. Natuurlijk hebben wij niet alleen de beste brasserie gerechten in de regio van Antwerpen voor je klaar staan.

 

Je kunt ook bij ons terecht voor lekkere hamburger menu’s. Onze menukaart verandert voortdurend, waardoor je steeds weer verrast wordt door nieuwe, verfrissende gerechten waar je echt blij van wordt. 


Ontdek onze heerlijke brasserie gerechten in Antwerpen


Je kunt genieten van onze unieke, smaakvolle brasserie gerechten in Antwerpen, in de plaats Wommelgem.

 

De keuken opent dagelijks om 12.00 uur (zondagen uitgezonderd), dus stap gerust eens binnen wanneer je trek hebt in een goede lunch.

 

Natuurlijk ben je voor het diner ook van harte welkom. Je kunt onze uitgebreide menukaart eenvoudig online bekijken. Hier ontdek je direct dat wij niet alleen een menukaart met inspirerende gerechten hebben, maar ook een kaart met een keur aan speciaal bieren.

 

Met deze bieren wordt elke maaltijd pas écht een feestje. 


Wij garanderen je lekker eten, drinken en een glimlach.


Bij Den Burgondiër staan de top chefs en ervaren medewerkers klaar om jou een fantastische ervaring aan te bieden. Je geniet van heerlijke brasserie gerechten, maar wij laten je ook genieten van de beste speciaal bieren. Lees eens onze reviews op Google om te ontdekken hoe eerdere gasten van Den Burgondiër hun bezoek aan onze gelegenheid hebben ervaren.

 

Persoonlijk contact is erg belangrijk en wij zorgen er graag voor dat jij met een glimlach geniet van je uitje in onze gelegenheid. Wij combineren klantvriendelijkheid en sfeer met een topkwaliteit eten en drinken. Dat moet je eigenlijk gewoon eens komen ervaren!


Kom jij ook genieten van onze brasserie gerechten in Antwerpen?


Heerlijke brasserie gerchten in den Burgondiër te Antwerpen

Onze brasserie gerechten in Antwerpen regio zullen je keer op keer verrassen en zorgen ervoor dat je absoluut nog eens terug wilt komen. Je kunt niet alleen bij ons genieten van de brasserie gerechten in Antwerpen. Er is ook een mogelijkheid tot afhaal wanneer je dit prettiger vindt. 

 

Zowel voor afhaal als voor het reserveren van een tafeltje kun je eenvoudig gebruik maken van ons online reservatie platform. Hier kun je eenvoudig selecteren of je jouw maaltijd af wilt halen of lekker bij ons komt nuttigen. Heb je nog vragen aan ons? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.