Bier speciaal café in Antwerpen


Wil jij een gezellig bier speciaal café in regio Antwerpen bezoeken, zodat je kunt proeven en genieten van de meest bijzondere biersoorten?

 

Dan ben je van harte welkom bij Den Burgondiër. Wij hebben een uitgebreide menukaart voor iedereen die wil genieten van een heerlijke maaltijd, zoals een lunch of een diner, maar je kunt ook zeker voor een lekker drankje bij ons binnenstappen.

 

Een uitje naar ons bier speciaal café in Antwerpen te Wommelgem is altijd bijzonder. Wij zorgen er graag voor dat jij van begin tot einde van je bezoek geniet, van de bieren én van de sfeer. 


Hamburgers in een bier speciaal café in Antwerpen


Wil je alleen genieten van een biertje naar keuze van onze speciaal bieren kaart? Dan staan wij voor je klaar in ons bier speciaal café in Antwerpen te Wommelgem.

 

Krijg je ondertussen ook wat trek en wil je genieten van een lekker gerecht?

 

Wij hebben tal van smakelijke hamburgers op ons menu staan. Daarnaast kun je bij ons zeker ook genieten van brasserie gerechten. Bij Den Burgondiër geniet je van persoonlijk contact en een vriendelijke lach van onze medewerkers, maar ook van de meest smakelijke gerechten van onze top chefs.

 

Zo maken wij een bezoek aan ons bier speciaal café nabij Antwerpen voor iedereen écht speciaal. 


Een ervaring die je echt niet wilt missen


Je kunt ons bier speciaal café nabij Antwerpen bezoeken, in de plaats Wommelgem. Wij zorgen er graag voor dat jij een heerlijk uitje beleeft bij ons, met heerlijke bieren en andere drankjes, uitstekende gerechten van de menukaart en natuurlijk een sfeervolle ambiance.

 

Ben je benieuwd naar de uitgebreide bierkaart of de menukaart, maar wil je eerst nader kennis maken met onze gelegenheid? Dit doe je misschien wel het best door eens de ervaringen van eerdere gasten van Den Burgondiër te lezen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Google reviews om te ontdekken hoe anderen hun bezoek hebben ervaren. Dan weet je zeker dat wij jou een ervaring bieden die je echt niet wilt missen. 


Kom langs in ons bier speciaal café in Antwerpen te wommelgem.


Je bent altijd van harte welkom in ons bier speciaal café in Antwerpen te Wommelgem. Wij staan voor je klaar met een uitgebreide bierkaart, maar ook met heerlijke maaltijden. Voor meer informatie of advies kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

 

Voor afhaal en tafel reservatie maken wij gebruik van online reservatie platform. Zo kun je jouw bezoek aan Den Burgondiër of je afhaalmaaltijd eenvoudig online regelen. We zien je graag snel in onze gezellige gelegenheid!